Scroll to top

Annista sanottua

Niko Lehikoinen

Palveluasiantuntija

Ensimmäinen muistoni Annista on vuodelta 2004 Niinivaaran lukion kunnallisvaalipaneelista, jota olin lukiolaisena seuraamassa. Jo tuolloin Anni teki minuun lähtemättömän vaikutuksen asiantuntemuksellaan ja tinkimättömyydellään. Vuosien saatossa Anniin paremmin tutustuttuani tuo vaikutus on vain vahvistunut ja syventynyt. Anni on harvinaislaatuinen poliittinen toimija: Ahkera puurtaja niin kaduilla kuin kabineteissakin. Intohimoinen, mutta silti kykenevä kompromisseihin. Kokenut poliitikko, muttei kaavoihinsa kangistunut. Äärimmäisen osaava, mutta raikas poliitikko. Ennen kaikkea Anni on mahtava tyyppi, jota on helppo suositella kenelle tahansa äänestyspäätöstään pohtivalle.

Saila Ruuth

Vasemmistonaisten puheenjohtaja
Teollisuusliiton sosiaali- ja työympäristöasiantuntija

Anni Järvistä sinnikkäämpää ihmistä en tunne. Anni kehtaa kysyä ja uskaltaa vaatia eikä hän todella tyydy heppoisiin vastauksiin. Toivon sydämestäni, että pohjoiskarjalalaiset ja savolaiset ymmärtävät tarttua mahdollisuuteensa saada Annista itselleen päämäärätietoisen mutta aina iloisen ja yhteistyökykyisen kansanedustajan.

Joni Orava

Vanhempi optiikan suunnittelija (FT)

Anni on ahkera, tiedostava ja tunnollinen poliitikko, jolla on jo parin vuosikymmenen mittainen monipuolinen kokemus politiikasta ja järjestötoiminnasta. Anni on hyvin perillä työelämäkysymyksistä, ympäristöasioista ja muista globaaleista ongelmista. Annista saamme Arkadianmäelle taitavan ja voimakastahtoisen, mutta yhteistyökykyisen Pohjois-Karjalan puolta pitävän kansanedustajan.

Merja Kyllönen

Europarlamentaarikko GUE/NGL (vas.)

Tervehdys Savo-Karjalan vaalipiirin äänestäjät! Nyt teillä on elämänne tilaisuus äänestää tomera nainen Arkadianmäelle ajamaan teidän asioita paremmalle tolalle. Järvisen Annissa on samanlaista sisua ja periksi antamatonta luonnetta kuin aikanaan savotan Sannissa. Työteliäs ja iloinen naisihminen laittaa asioita järjestykseen ja hän ken harrastaa puutarhanhoitoa ei ole ikinä pienimmilleen tai heikoimmilleen paha, mutta sitkeä vastus ahneuden ajomiehille, joita maailmassamme riittää.

Milla Pyykkönen

Pääsihteeri, Naisasialiitto Unioni

Anni toimi vaalipäällikkönäni ollessani ehdokkaana vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Ilman Annin osaavaa ja asioihin tarttuvaa otetta olisi vaalikampanjointini jäänyt paljosta paitsi. Alun perin tutustuin Anniin vuonna 2003, kun muutin Joensuuhun opiskelemaan ja aloitin toimimisen Vasemmistonuorten paikallisosastossa. Annilla oli tuolloin merkittävä rooli Vasemmistonuorissa niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Nopeasti opin, että Anni on varsinainen idän voimanainen, jonka sanaa kuunnellaan Helsingissä asti. Anni tuntee Itä-Suomen kuin omat taskunsa ja parempaa edustajaa Savo-Karjalan alueelle en voisi kuvitella. Sen lisäksi, että Anni on kova paikallisten asioiden asiantuntija, osaa hän politiikan eri osa-alueet monipuolisesti. Kulttuuriasiat, ympäristöasiat, sosiaalipolitiikka, you name it! Ja mitä henkilökohtaisesti pidän tärkeimpänä, niin Anni on feministi, joka on vahvasti sukupuolisen tasa-arvon sekä seksuaalisen tasavertaisuuden edistämisen asialla. Annilla on kovat näytöt Joensuun paikallispolitiikasta ja seuraavaksi onkin sitten valtakunnan politiikan vuoro!