Scroll to top

Ehdolle eduskuntavaaleihin Savo-Karjalasta

15.12.2018

Ehdolle eduskuntavaaleihin Savo-Karjalasta

Nyt on jahkailtu ehdokkuutta tarpeeksi kauan ja lopultakin on nimi paperissa. Olen ehdolla eduskuntavaaleissa Savo-Karjalan vaalipiiristä.

Tavoitteenani on reilu ja oikeudenmukainen Suomi ihmisille ja ympäristölle. Eriarvoistumisen kierre on pysäytettävä ja on tehtävä oikeudenmukaista politiikkaa. On tavoiteltava yhteiskuntaa, jossa sekä ihmiset että ympäristö voivat hyvin. Tarvitaan yhteiskunta, jossa jokaisesta pidetään huolta, köyhyys vähenee ja ilmastonmuutosta hillitään konkreettisilla toimilla. Hyvinvointipalvelut on turvattava reilulla veropolitiikalla, joka tasaa tuloeroja. Rasismille ja vihapuheelle on asetettava nollatoleranssi ja siitä on pidettävä johdonmukaisesti kiinni.

Haluan olla mukana tekemässä vasemmistoliiton kampanjaa ja vaikuttaa omalta osaltani kahden kansanedustajapaikan saavuttamiseen Savo-Karjalassa. Olisiko jo vihdoin aika saada vasemmistoliiton kansanedustaja Pohjois-Karjalaan? Jos vastasit kyllä, niin laita viestiä ja tule mukaan kampanjatiimiin. Kaikenlainen tuki ja apu on tarpeen.

Vaalikuvioita viritellään yhdessä vaalipäällikkö Janne Parkkilan kanssa ja jokaiselle löytyy jotain sopivaa tekemistä. Kampanjatiimissä pääset halutessasi mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vaalikampanjaani. Jokainen voi osallistua siten, miten jaksaa ja haluaa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä anni@annijarvinen.net tai Janne Parkkila, japskua@gmail.com.

Vasemmistoliitolla on Savo-Karjalassa aivan mahtava ehdokasporukka ja tästä on hyvä lähteä kohti vaalikevättä. Tehdään yhdessä huippu kampanja!