Scroll to top

Kiitos kaikille!

Vaalit ovat ohi ja tulos on selvillä. Iso kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana tekemässä minun ja Vasemmistoliiton vaalikampanjaa! Tehtiin hyvä kampanja ja 1274 ääntä on hieno henkilökohtainen äänimäärä Savo-Karjalassa. Olin meidän listalla neljäs ja keräsin eniten ääniä Pohjois-Karjalan ehdokkaista. Ääniä tuli laajasti kaikista kunnista Rautavaaraa lukuunottamatta. Punavihreälle politiikalle on siis selkeästi tilausta myös Savo-Karjalassa.

Ilman teidän kaikkien apua tämä tulos ei olisi ollut mahdollinen. Kaikki se apu ja tuki, jota sain teiltä koko kampanjan ajan oli tosi tärkeää. Kampanjan suunnittelu, esitteen teko ja luukutus, autokyydit (ja kuskit!), toriteltoilla kampanjointi, ravintolapäivä, vaalibileiden järjestäminen, rintamerkkien teko, kampanjamateriaalin suunnittelu ja jakaminen, tsemppiviestit, vaalivideo ja sosiaalinen media olivat tärkeäitä juttuja kampanjassa. Me teimme ahkerasti töitä ja kaikki laittoivat itsensä likoon omien voimavarojensa mukaan.

Olen todella kiitollinen teille kaikille!

Vasemmiston valtakunnallinen paikkojen menetys oli kuitenkin suuri pettymys. Savo-Karjalassa Vasemmisto säilytti paikkansa ja Matti Semi valittiin kansanedustajaksi. Onnittelut Matille!

Related posts