annijarvinen.net
#anni2015
Tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta!
 
Jokaiselle oikeus maksuttomaan koulutukseen
 
www.annijarvinen.net, #anni2017
 

Kuka Anni?

Anni

…on päättäväinen nuori nainen Joensuusta.
…on aikaansaava, reipas ja rohkea.

…medianomi (AMK).
…venäjän kielen ja kulttuurin opiskelija.

…kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.
…omistajaohjausjaoston jäsen

…Vasemmistonaisten varapuheenjohtaja.
…Vasemmistoliiton puoluevaltuuston jäsen.
…Vasemmistoliiton Joensuun kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Olen 34-vuotias kampanjakoordinaattori ja venäjän kielen ja kulttuurin opiskelija Joensuusta. Olen kotoisin Joensuun Rantakylän lähiöstä ja olen asunut Joensuun lisäksi lyhyitä aikoja myös Helsingissä, Jyväskylässä sekä ulkomailla (Venäjällä ja Valko-Venäjällä). Tällä hetkellä asun aviomieheni kanssa Hukanhaudalla.

Opiskelu ja työ

Peruskoulun suoritin Utran ala-asteella ja Rantakylän yläasteella. Ylioppilaaksi kirjoitin Joensuun Yhteiskoulun lukiosta keväällä 2001. Lukion jälkeen pääsin opiskelemaan viestintää Pohjois-Karjalan ammattikorkeakouluun. Pidin kuitenkin välivuoden ja lähdin 8 kuukaudeksi Valko-Venäjälle, Minskiin vapaaehtoistyöhön. Olin töissä päiväkodissa, jossa oli vaikeasti vammaisia lapsia. Työ oli antoisaa ja sain paljon uusia kokemuksia. Samalla minulle tarjoutui mahdollisuus matkustella muuallakin Itä-Euroopassa. Välivuoden jälkeen aloitin viestinnän opiskelut ammattikorkeakoulussa. Maaliskuussa 2008 sain vihdoin valmiiksi kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinnon ja valmistuin medianomiksi.

Opiskelujen ohella tein osa-aikaisesti piirisihteerin hommia Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry:ssä kahden vuoden ajan. Sen jälkeen jatkoin samoissa töissä vielä vuoden täysillä tunneilla ja olin puoli vuotta vaalityöntekijänä Vasemmistonuoret ry:n keskustoimistolla.

Vuonna 2009 halusin jatkaa opiskeluja ja pyrin Joensuun yliopistoon opiskelemaan venäjän kieltä ja kulttuuria sekä toisena vaihtoehtona yhteiskuntapolitiikkaa. Otin venäjän kielen ja kulttuurin opiskelupaikan vastaan ja viimeistelen tällä hetkellä maisteriopintojani. Sivuaineina olen opiskellut yhteiskuntapolitiikkaa, sosiologiaa sekä Venäjä- ja rajatutkimusta. Keväällä 2012 minut valittiin opiskelijaksi Aleksanteri-instituutin valtakunnalliseen Venäjän ja Itä-Euroopan maisterikouluun.

Olen työskennellyt 15-vuotiaasta saakka hyvin erilaisissa työtehtävissä eri aloilla ja siten rahoittanut opintojani. Olen toiminut lastenhoitajana, mansikanpoimijana, toimistotyöntekijänä, työntekijänä vanhusten kotipalvelussa, piirisihteerinä, kampanjakoordinaattorina, siivoajana, hotellin vastaanottovirkailijana, graafisena suunnittelijana, konsulttina, aineiston tallettajana ja opiskelijakunta POKAn pääsihteerinä.

Harrastukset

Olen harrastanut koko ikäni kaikenlaista ja ollut monessa mukana. Olen kiinnostunut kultuurista ja taiteista, erityisesti kuvataiteista. Suosikkikuvataiteilijoitani ovat mm. Frida Kahlo, Ilja Repin, Marc Chagall, Salvador Dali ja Pablo Picasso. Pyrin aloittamaan joka syksy uuden harrastuksen Joensuun seudun kansalaisopistossa, koska on kiva tutustua uusiin asioihin. Olen harrastanut mm. joogaa, kielten opiskelua, metallilankapunontaa, hopeatöitä, helmitöitä, näyttelemistä, tanssia, huovuttamista, posliinimaalausta sekä tiffany-ja lyijylasitöitä.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat järjestötoiminta, emali- ja mosaiikkityöt, valokuvaus, elokuvat, taidenäyttelyt, hyötypyöräily, uinti, hiihto ja matkustelu. Lisäksi minulla on perheeni kanssa kasvimaapalsta Mutalassa. Puutarhahommat ovat mukavaa tekemistä, sillä silloin näkee omien kättensä jäljet sekä saa syödä mahdollisimman lähellä kasvanutta ja puhdasta ruokaa.

banaanit

e-mail: anni(at)annijarvinen.net
puh: 040-586 4477

http://annijarvinen.net
http://www.facebook.com/annijarvinen.net
http://joensuu.vas.fi
http://www.vasemmistoliitto.fi